КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ПОЧИВКА В КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ?

Почивката в къмпинг зона Ви дава възможност да избягате от шумните хотели и претъпканите плажове. Къмпинг Черноморец е най-новият еко къмпинг на българското черноморие, където можете да се отпуснете и да се насладите на истинска ЕКО почивка. Къмпингът отвори врати през м. Юни 2020 г и през своя първи сезон, предлага уникална комбинация между комфорт и самостоятелност, почивка и забавления.

Освен прекрасната природа, обединяваща море и гора, къмпингът предлага на своите гости, истинско ЕКО преживяване. На територията на къмпинг Черноморец е разположена зеленчукова градина, в която се отглеждат продукти, които се сервират в ресторанта. Това позволява на малки и големи да похапват био, свежи и пресни зеленчуци, както и да се докоснат до целия процес, свързан с отглеждането им. Освен зеленчуци, еко къмпинга осигурява на своите гости и пресни яйца от щастливи и свободно отглеждани кокошки.

Храната, природата и спокойствието са от съществено значение за всяка пълноценна почивка. Именно затова смятаме, че Еко Къмпинг Черноморец е най-доброто място за Вас, семейството и приятелите Ви през сезон 2020. Почивката тук ще Ви даде свобода и простор, като в същото време можете да се възползвате от всички удобства предвидени в къмпинга, като спасителни постове на плажа, спа зона на плажа, ресторант и плажен бар, ток, вода и достъп до интернет.

В Еко Къмпинг Черноморец можете да бъдете сигурни и спокойни! Наемането на къмпинг места се реализира за целия летен сезон, което означава, че ограничен брой хора посещават къмпинга в рамките на лятото. Ако искате да прекарате едно незабравимо и дълго лято, в близост с природата, не пропускайте възможността да направите резервация!
Iва ЛИНИЯ


Най-близо до плажа
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Първа линия включва места за каравани, разположени най-близо до плажа.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIра ЛИНИЯ


Най-добра панорама
Парцели ~ 70 м² / ~ 100 м²
Втора линия включва места за каравани с панорама към целия залив.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIIта ЛИНИЯ


Обширна площ
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Трета линия разполага с за каравани и обширна площ.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >