КАКВИ УДОБСТВА ПРЕДЛАГА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ НА СВОИТЕ ГОСТИ?

От години наблюдаваме тенденция, която показва, че все повече хора искат почивка, която да ги доближи до природата и да ги откъсне от забързаното ежедневие. Към края сме на един много нетипичен, но и много вълнуващ и успешен за нас летен сезон. Лятото на 2020 г. бе първото за къмпинг Черноморец. През този сезон успяхме да предложим много приятни изненади на нашите гости, а следващото лято ще е дори по-впечатляващо!

През сезон 2021, на разположение в къмпинга ще са:

- Релакс и Спа зона. Отделили сме специално кътче в къмпинга, разположено на малка, зелена поляна, под сянката на вековни дървета и с прекрасна гледка към плажа. Там Ви очакват опитни масажисти, които ще Ви предложат различни релаксиращи и отпускащи процедури. Удоволствието от прохладната сянка, шума на разбиващите се вълни и опитните ръце на професионалистите е несравнимо!

- Ресторант Simple Beach. Ресторантът е впечатляващ със своя средиземноморски стил и кухня. Тук можете да хапвате всеки ден и да се наслаждавате на прекрасната морска панорама. Екипът ни може да отговори на най-високите изисквания - свежи салати, крехко месо, морски деликатеси от нашето и от далечни морета! :) …


- Плажен бар. Boho Бар Смокиня е разположен на самия плаж в залива на къмпинг Черноморец. През дългите, горещи дни там можете да се разхладите с вдъхновяващи коктейли.


- Удобството и спокойствието на всички къмпингуващи и гости на къмпинг Черноморец е гарантирано от медицински лица в пункта за спешна помощ, спасители на плажа и 24/7 охрана.През новия сезон в къмпинга ще отворят врати още Супермаркет, Шопинг център за всичко необходимо през летния сезон, прекрасна пекарна, от която всяка сутрин ще се носи аромата на пресен хляб.


Всеки миг в къмпинг Черноморец е неповторим и паметен! Ако и Вие искате лято, в което да се насладите на дни край морето и на нощи край огъня, не пропускайте да направите резервация за летен сезон 2021 в Еко къмпинг Черноморец.
Iва ЛИНИЯ


Най-близо до плажа
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Първа линия включва места за каравани, разположени най-близо до плажа.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIра ЛИНИЯ


Най-добра панорама
Парцели ~ 70 м² / ~ 100 м²
Втора линия включва места за каравани с панорама към целия залив.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >

IIIта ЛИНИЯ


Обширна площ
Парцели ~ 80 м² / ~ 100 м²
Трета линия разполага с за каравани и обширна площ.


РЕЗЕРВИРАЙ ТУК >